Chili- och limesill

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Leilas chili- och limesill

Ingredienser

  • 4 dl matyoghurt
  • 4 lime (rivet skal av 4 och saft av 1)
  • ½ finhackad röd chili (medelstark)
  • 2 msk olivolja extra virgin
  • 1 msk flytande honung
  • ½ tsk salt
  • Svartpeppar från kvarn
  • 400 g inläggningssill (färdig att lägga in)
  • Instruktioner

    Tvätta limefrukten, riv skalet och pressa saften ur en av limefrukterna. Blanda yoghurt, limeskal, limesaft, chili, olivolja, honung, salt och svartpeppar i en skål. Skiva sillen och häll av eventuellt spad. Blanda sillen med såsen och häll i en glasburk.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4-6
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben