Chili- och vitlökspasta med saltimbocca

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Underbar rätt om man gillar traditionell italiensk pasta

Ingredienser

  • Spaghetti
  • 2 röda chilipepparfrukter
  • 4 vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • 4 lövbiffar
  • Creme Bonjour vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka chilipeppar och vitlök mycket fint.
    2. Koka spaghettin al dente (med lite tuggmotstånd) och rinn av i durkslag.
    3. Lägg en klick creme bonjour i varje lövbiff och vik den på mitten. Salta och peppra på yttersidorna. Stek dem 1-2 minuter på varje sida.
    4. Hetta upp olivolja (hur mycket beror på hur mycket du vill ha rätten "rinnig") och fräs snabbt på chili och vitlök. Det tar bara några sekunder, så rör noga och ta genast bort från spisen innan det bränns. Häll den avrunna spaghettin direkt i panna med oljan och rör om noga. Servera!
    5. Kan eventuellt avnjutas med parmesanost.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4-6
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben