Chilifrästa räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Riktigt mumsigt en fredagskväll framför tvn.

Ingredienser

  • 1 kg räkor med skal
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 röd spansk pepparfrukt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 kruka koriander
  • Baguette
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna. Halvera tomaterna. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Skala och finhacka vitlöken. Fräs pepparfrukt och vitlök i oljan någon minut. Vänd i räkor och tomater och låt fräsa med i 1 minut. Krydda med salt och peppar. Repa koriandern och blanda ner i räkfräset.
    2. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben