Chipsgratäng med fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Så gott!

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 påse pepparchips
  • 2 tomater
  • Grillkrydda
  • Vitsås
  • 50 g margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl grädde (kelda)
  • 5 dl mjölk
  • 2 vitlök (pressad)
  • Salt
  • Peppar
  • Gratängost
  • Instruktioner

    1. Smörj en form, häll i chipsen. Skiva och stek köttet. Krydda och lägg köttet på chipsen i formen.
    2. Vispa i ordning såsen, koka upp men den ska inte bli tjock. Häll sedan såsen över köttet och chipsen i formen. Skiva tomaterna och lägg överst. Toppa med riven ost.
    3. Ugn 200 grader i 20 min.
    4. Serveras med sallad och bröd.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben