Choklad och jordgubbar

Serverar: 10 portioner

Snabbt och gott!

Ingredienser

  • 10-15 jordgubbar
  • 100-150 g mörk choklad
  • 1-2 msk chrunchy müsli
  • 10 aluminiumformar
  • Instruktioner

    Dela jordgubbarna på hälften och lägg i aluminiumformar. Hacka chokladen i mindre bitar, blanda med müsli och lägg över jordgubbarna. Stoppa in i ugnen på 200 grader. Det är färdigt när chokladen smält och jordgubbarna börjat "bubbla". Ät direkt ut formarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bengt-Göran 3 februari 2020

    Mycket bra recept bjöd på min kompis begravning ( rest in Peace Pelle!). Jag råkade bränna några former så jag skulle rekommendera lägre temperatur även lite mer ingredienser! Jordgubbar var Pelles favorit därför tyckte jag att detta recept passade(Bless his soul!) Tack och hej leverpastej! Med vänlig hälsning Bengt-Göran ;P

    Relaterade Artiklar

    Fudge
    En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...

    Glass-för stora och små
    Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...

    Mors dag
    På söndag den 27 maj är det Mors dag. På vissa håll har Mors dag bl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben