Serverar: 10 portioner
Snabbt och gott!
Dela jordgubbarna på hälften och lägg i aluminiumformar. Hacka chokladen i mindre bitar, blanda med müsli och lägg över jordgubbarna. Stoppa in i ugnen på 200 grader. Det är färdigt när chokladen smält och jordgubbarna börjat "bubbla". Ät direkt ut formarna.
Fudge
En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...
Glass-för stora och små
Numera är det en självklarhet att vi kan äta glass mest varje dag o...
Mors dag
På söndag den 27 maj är det Mors dag. På vissa håll har Mors dag bl...
Mycket bra recept bjöd på min kompis begravning ( rest in Peace Pelle!). Jag råkade bränna några former så jag skulle rekommendera lägre temperatur även lite mer ingredienser! Jordgubbar var Pelles favorit därför tyckte jag att detta recept passade(Bless his soul!) Tack och hej leverpastej! Med vänlig hälsning Bengt-Göran ;P