Choklad sockerkaka.

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 55 minuter

Jättegod och saftig!

Ingredienser

  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 50 g smält smör eller margarin
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 dl vetemjöl
  • 1/2 - 1 dl mjölk
  • ca 4-5 Msk kakao
  • smör eller margarin
  • ströbröd till formen
  • Instruktioner

    1. Vispa ägget och sockret pösigt. 2. Tillsätt det smälta smöret och mjölken. 3. Blanda samman mjöl och bakpulver och blanda ner det försiktigt i smeten. 4. Smöra och bröa en bakform och häll i smeten. 5. Grädda kakan i 175 °C i ca 35 - 40 min i nedre delen av ugnen.

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben