1. Finfördela mandelmassan i en matberedare eller riv den. Blanda den med sockret och äggvitorna. Vispa allt till en pösig smet.
2. Spritsa eller klicka ut smeten till små runda kakor, ca 4 cm i diameter, på bakplåtspapper. Låt demstå på plåten ca 30 min i rumstemperatur.
3. Grädda mandelbottnarna mitt i ugnen i 175º cirka 15- 20 min. Låt dem kallna på plåten och lossa dem försiktigt.
4. Rör matfettet, florsockret och vaniljsockret till en pösig smet.
5. Tillsätt äggulorna, en i taget.
6. Smaksätt smörkrämen med arraksextrakten.
7. Bred krämen på kakornas undersida. Forma krämen med en bordskniv så att den får en mjuk rundning. Ställ kakorna ca 30 min i kylskåpet eller 15 min i frysen så att de blir riktigt kalla.
Vilka läckra bakverk.Hur goda som helst.