Chokladbiskvier

Serverar: 60-70 portioner

Tid: 12 minuter

Lätta att göra. Klicka ut en plåt i taget och grädda, då sjunker de inte ihop.

Ingredienser

  • 500 g mandelmassa
  • 225 g strösocker
  • 3 äggvitor (vispas ej)
  • Smörkräm
  • 250 g margarin
  • 1 ½ dl florsocker
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 3 äggulor
  • 2 msk kakao
  • 200 g mörk blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Alla ingredienser röres ihop till en jämn smet.
    2. Klicka ut en rågad tesked av smeten på en plåt med bakplåtspapper.
    3. Gräddas i 175 grader ca 12 min - 15 min (de ska vara lite ljusbruna). Lossa dem från plåten när de svalnat.
    4. Vispa ihop smörkrämen till en jämn smet. Bred på krämen när kakorna är kalla.
    5. Smält blockchokladen (går bra i mikron) och doppa ner kakorna så att det täcker smörkrämen

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    krillex 6 februari 2009

    dom var riktigt goda

    nalta_eljest 30 november 2009

    Lite pillrigt att göra, men väl värt besväret! Inte alls så krångligt som jag befarade =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben