Blanda ned kakaon i det heta vattnet och rör tills all kakao är upplöst.
Låt svalna.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i en skål.
Vispa smöret och sockret riktigt mjukt med en elvisp, tillsätt äggen,
ett i taget. Häll i mjölblandningen och rör tills allt är ordentligt blandat.
Hacka chokladen och tillsätt den sist tillsammans med vattnet med
kakaon.
Sätt i muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter.
Vispa smöret mjukt och tillsätt florsockret lite i taget medan du vispar försiktigt.
Rör sedan i kakaon och mintaromen. Fortsätt vispa i några minuter så att krämen tjocknar ordentligt.
Den skall vara riktigt fast i konsistensen.
Spritsa på cupcakesen och dekorera med silverkulor.
En fråga, ska det verkligen vara 500 gram florsocker i!?!??! OCH det är INTE glasyr-Det ÄR smörkräm! :(