Vinbären gör att chokladkakan får det där lilla extra. Valnötterna strör du i formen och ovanpå kakan
Smörj en 1 1/2-liters avlång bakform med smör. Hacka valnötskärnorna och strö dem i formen. Spara 2 msk att strö över kaksmeten innan den gräddas. Vispa smör och brun farin fluffigt. Tillsätt ett ägg i taget. Bryt chokladen i bitar och smält den i en djup tallrik i mikron, ca 1 1/2 minut på full effekt. Rör ner chokladen i smeten och tillsätt mjölken. Blanda mjölsorterna med bakpulver, salt, apelsinskal och röda vinbär. Rör ner blandningen i smeten och rör om försiktigt. Häll smeten i bakformen och släta till ytan. Strö över resten av de hackade valnötskärnorna. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 45 minuter. Låt kakan stå 5 minuter i bakformen innan du stjälper upp den.