Chokladkaka, mjuk

Serverar: 8-10 portioner

Saftig och god kaka.

Ingredienser

  • 3 dl socker
  • 2½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 150 gr smör eller margarin
  • 2 ägg
  • 1½ dl varmt vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och tillsätt det. Rör äggen löst med gaffel och blanda ner i smeten. Tillsätt till sist vattnet.
    2. Grädda i 175 grader ca 40 min.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Brownies
    Brownies är en amerikansk chokladkaka med en spröd skorpa och mjuk...

    Antioxidanter!
    Det finns många olika sorts antioxidanter, de viktigaste är karotenoid...

    Sockerfria recept
    Av olika anledningar vill eller kan inte alla äta kakor med vanligt so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben