Serverar: 1 portioner
God och enkel att göra som man kan ha på olika bakverk.
Rör ihop socker och kakao. Häll på grädde och rör ihop. Ställ in i kylen i 30 minuter så att kakaon och sockret löses upp i grädden. Vispas sedan med elvisp fluffig och tillräckligt hård så att det bildas toppar. (kan användas till t.ex att dekorera tårtor och bakverk, fylla bakelser m.m)
Muffins
Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...
Chokladmousse
Det tar inte lång tid att göra den här chokladmoussen, men gör den...
Hej! Ska göra en tårta och måste ha nån typ av kräm att ha PÅ tårtan. Nåt choklad liknande som inte stelnar och inte blir jätte svårt att skära i när det väl gäller ;) Min fråga är alltså, kan man ha detta på en tårta utan att den stelnar och blir hård? Mvh Mrszorro