Chokladkräm

En enkel och otroligt god chokladkäm till fyllning, täckning (frosting) och eller dekoration av tårtor.

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Rör ihop socker och kakao. Häll på grädden och rör ihop. Ställ in i kylen i 30 minuter så att kakaon och sockret löses upp i grädden.
    2. Vispas med elvispen fluffig och tillräkligt hård så att det bildas toppar.
    3. Sen är det bara att fylla, täcka och dekorera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Chokladmousse
    Det tar inte lång tid att göra den här chokladmoussen, men gör den...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben