En underbar liten tårta med mycket chokladsmak! Bakad utan mjöl och vanligt socker!
Ingredienser
Mandelbotten
25 gram smör
½ dl mandelmjöl
½ msk kokosmjöl
1-1½ msk stevia strö
½ krm vaniljpulver
Chokladmousse
80-100 g mörk sockerfri choklad
1 äggula
1 dl vispgrädde
1 krm vaniljpulver
½ msk stevia strö
Låter som ett toppenrecept! Undrar dock om det går att ersätta grädden med exv. vispad kokosolja? Ska laga till både diabetiker och allergiker.
Gjorde denna i normalstor springform. Då krävdes det fyrdubbel sats botten och dubbel sats mousse. Vi dekorerade med vispad grädde smaksatt med vaniljpulver och hallon. Jättegod o jättemastig. Även godkänd av icke-LCHFare. 5 stjärnor :)
Låter supergott. Undrar om man kan förbereda och göra klart tårtan dagen före den ska ätas. Någon som vet?