Chokladpannacotta med grädde och bär GI
Serverar:
4 portioner
Ser så gott ut!
Ingredienser
75 g mörk choklad
1 st gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 msk fruktsocker
Servering
1,5 dl vispad grädde
Färsk frukt
Instruktioner
Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.
Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst 3 timmar.
Servera pannacottan med lite vispad grädde och färsk frukt
Liknande recept
Risgrynskaka med bär och grädde
4
4
Petits choux-bakelser med grädde och bär
3.5
10-12
Knaprigaste sommarpajen med bär och grädde
6
Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär
5
20 min
4
5
Bär och kexdessert
5
3
5
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Rulltårta fylld med grädde och dajm
4.6
40 min
8-10
4
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!