Chokladrutor med strössel
Serverar:
40 portioner
Tid:
20 minuter
Låter smarrigt
Ingredienser
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
150 g smält smör
Glasyr
4 dl florsocker
50 g smält smör
2 msk vatten
2 tsk vaniljsocker
Garnering
Limeströssel
Instruktioner
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smöret och mjölken och sist mjölet blandat med bakpulver, vaniljsocker och kakao. Blanda väl.
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Bred ut smeten och grädda i 200° ca 10 min.
Gör under tiden glasyren. Smält smöret och rör ner de övriga ingredienserna.
Bred glasyren över den varma kakan och strö på strössel.
Liknande recept
Sega chokladrutor
4.3
1
Chokladrutor
30-36
1
Glaserade chokladrutor
4
40
Torpets chokladrutor
3
24
1
Chokladrutor med kokostopping
5
45 min
30
3
Amerikanska chokladrutor
45 min
24
Knapriga chokladrutor med rice crispies
3.8
15 min
8-10
5
Citronkaka med syrlig lag och strössel
4.3
2
Fisk i citronsås med strössel
20 min
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!