Chokladsås

Serverar: 4 portioner

En god chokladsås att servera till glass, parfait eller cheesecake.

Ingredienser

  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 100 g mörk choklad
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Häll vispgrädden i en kastrull och tillsätt sirapen.
    2. Ge blandningen ett uppkok och ta kastrullen från värmen.
    3. Bryt chokladen i mindre bitar. Tillsätt den och smöret.
    4. Rör om tills alltsammans smält till en slät sås.
    5. Servera såsen varm eller kall.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Barnkalasdax
    Statistik tillbaka visar faktiskt att det är många barn som föds i...

    Värmande drycker
    Hu,vad ruggigt det är. Vad passar väl bättre är lite värmande dryck...

    Värmande drycker
    Här kommer fler förslag på värmande drycker, vilket kan behövas nu när...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben