Chorizostroganoff med ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En god, stark gryträtt.

Ingredienser

  • 8 st chorizokorvar
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 3 msk stark chilisås
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl fullkornsris
  • Instruktioner

    1. Skär korven i slantar. Skala och finhacka löken. Fräs lök och korv i smör i en stor panna tills löken är gyllenbrun och korven har fått lite färg. Skär paprikan i stavar och låt den fräsa med korven. Häll i krossade tomater och chilisås. Låt puttra i 10 minuter. Tillsätt matlagningsgrädden och smaka av med salt och peppar.
    2. Koka riset enl. anvisning.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben