Ciabatta med lax

Serverar: 4 portioner

Mkt gott! Skriver ingredienserna bara, då man ju tar efter smak!

Ingredienser

  • 4 ciabatta
  • Smör
  • 150 g ruccolasallad
  • Ca 200 g färskrökt lax
  • 4 hårdkokta ägg
  • Kronärtskockshjärtan på burk, 250 g
  • ½ dl gravlaxsås, eller efter smak
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    Dela bröden på längden och sedan två halvor. Smöra och lägg ruccola på bottnarna. Lägg på lax, skivat ägg, delade kronärtskockshjärtan och mer ruccola. Blanda gravlaxsåsen med crème fraichen och klicka på. Lägg på locken och tryck till. Voìla!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben