Cidersås
Serverar:
4 portioner
Gott till fläskfilé.
Ingredienser
3 dl äppelcider
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk krossad rosépeppar
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Ev köttfond
Instruktioner
Koka upp cidern och grädden tills såsen har gått ihop.
Smaka av med rosépepparn, salt och svartpeppar.
Har du ingen steksky som grund kan såsen smakas av med lite köttfond.
Liknande recept
Kotlett med cidersås
45 min
4
Spättasnäckor med pinjenötter
4
Cidersås
4
Äppelpudding med cidersås
1 h
4-5
Fläskkotlett med cidersås
40 min
4
Cidersås
2
Kyckling i cidersås med smördeg.
1 h
4
Festkyckling med cidersås och sparris
5
6
Kycklingfilé på spett med cidersås
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!