Cinas kalla fisk
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
1 timme 30 minuter
Jätte gott på sommaren
Ingredienser
1 pkt djupfryst torsk
Salt
Vatten
Såsen
2 dl gräddfil
3 msk majonnäs
3 dl grädde
Salt
Peppar
Garnering
Räkor
Dill
Instruktioner
Koka fisken tills den är vit och genom kokt. Låt den kallna. Vispa grädden hårt och rör sedan ner gräddfilen, majonnäsen, salt och peppar.
När fisken är kall delar du den i mindre bitar i en form.
Häll såsen över fisken och garnera med räkor och dill.
Ställ kallt 3-4 timmar innan severing.
Serveras med kokt potatis och en grönsallad.
Smart underbart gott!
Lycka till!!!
Liknande recept
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Festlig fisk och räkor i vinsås
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!