Cinas kalla fisk

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Jätte gott på sommaren

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst torsk
  • Salt
  • Vatten
  • Såsen
  • 2 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 3 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Räkor
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Koka fisken tills den är vit och genom kokt. Låt den kallna. Vispa grädden hårt och rör sedan ner gräddfilen, majonnäsen, salt och peppar.
    2. När fisken är kall delar du den i mindre bitar i en form.
    3. Häll såsen över fisken och garnera med räkor och dill.
    4. Ställ kallt 3-4 timmar innan severing.
    5. Serveras med kokt potatis och en grönsallad.
    6. Smart underbart gott!
    7. Lycka till!!!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben