Cinas tzatsiki fisk

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 45 minuter

Mmmm gott gott

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst torsk
  • 1 slang gurka
  • 1-2 dl kokbar cream fresch
  • 1 vitlöks klyfta pressad eller efter behag
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala gurka och riv den grovt på rivjärnet låt den rinna av i ett kaffefilter. Dela fiskblocket i 5 delar salta o peppra efter behag Lägg i ugnfast form Stek gurkrivet och vitlöken i stekpannan och häll sedan över cream freschen låt puttra ihop. Häll allt över fisken och in i ugnen tills fisken är vit och klar. Ugn: 200 grader Servera med potatis och en sallad!!

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4-6
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben