Citronaioli
Serverar:
4 portioner
Gott till fisksoppan!
Ingredienser
2-3 vitlöksklyftor
1 krm salt
1 stor äggula
1 ½ dl olja
1 tsk rivet citronskal
Citronsaft
Instruktioner
Skala vitlöksklyftorna och krossa dem med salt till en fin puré. Blanda i äggulan.
Vispa i oljan först droppvis och sedan i en fin stråle tills det blir en tjock kräm. Smaksätt med rivet citronskal och -saft.
Är gott till fisksoppan t.ex.
Liknande recept
Bouillabaisse med citronaioli
4
Halstrad fisk med citronaioli och potatissallad
4
Citronaioli
40 min
4
Friterad Oumph med citronaioli och primörer
4
Sej bbq med ljummen potatissallad och citronaioli
4
Friterade kalkonstrimlor med citronaioli
3
Fisksoppa från skärgården
4
Grillad bläckfisk-sandwich
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!