Citronfisk

Serverar: 4 portioner

Är enkel och går snabbt att göra, mycket god fiskrätt.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé ex. hoki el. sej
  • 2 1/2 dl Kelda mild citronsås
  • Saft av en 1/2 citron
  • 2 tsk socker
  • 1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    1. Häll såsen i en traktörpanna. Rör i citronsaft, socker och dill. Låt såsen koka upp.
    2. Skär fisken i portionsbitar och lägg ner i såsen. Låt fisken sjuda under lock på svag värme i ca 5 minuter. Garnera med lite dill.
    3. Servera med kokt potatis, bröd och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Lennart_58 2 september 2009

    Ska köpa hem lite hoki till helgen o göra denna citronfisk, ser redan nu att den är värd fem fina fiskpoäng.

    mobi 7 oktober 2009

    Enkelt och mycket gott, toppbetyg 5p

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben