Min goda citronfisk

Serverar: 4 portioner

Fisk kan vara så gott med goda ingredienser ! En riktig festmåltid !

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • ½ dl mjölk
  • 1 msk hummerfond
  • ½ citron (rivet skal)
  • ½ tsk timjan
  • Instruktioner

    1. Tina torskfilén och skär den i portionsbitar. Lägg den i en smord ugnsäker form. Strö över saltet. Blanda crème fraiche med mjölk, hummerfond, rivet citronskal och timjan. Häll såsen över fisken och tillaga rätten i 200 grader varm ugn tills fiskköttet är vitt och fast, ca 20 minuter.
    2. Servera med pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben