Citronfromage

Serverar: 4-6 portioner

Lätt att göra

Ingredienser

  • 1 msk gelatinpulver eller 5 gelatinblad
  • 3 ägg
  • 5 msk socker
  • skal av saft av 1 citron
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Lös upp gelatinpulvret i lite kokande vatten. Eller lägg gelatinbladen i kall vatten. Rör äggulor och socker poröst. Blanda i citronskal, citronsaft och det smälta gelatinet. Vispa äggvitor och grädde var för sig och blanda med äggsmeten. Häll fromagen i portionsglas eller i en serveringskål. Låt den stelna 1-2 timmar. Servera bär eller frukt till t ex halvtinade hallon och bitar av ananas. Fromagen kan också stjälpas upp på serveringsfat 4-6 personer

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben