Citronkaka

Serverar: 12 portioner

Tid: 50 minuter

Frisk och enkel

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1½ dl kesella
  • 1 citron, skal och saft
  • 2½ dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Smörj och bröa en form, gärna hålform (rymd 1½ l)
    2. Vispa ägg och socker. Rör ner kesella, citronskal och saft. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Grädda kakan i 40 minuter, till fin färg. Prova med sticka om den är torr. Stjälp upp när den svalnat något.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Majka 13 augusti 2009

    Hejsan vännen! Jag har idag provat din citronkaka med kesella eftersom jag hade lite över,den blev saftig och god istället för citron tog jag lime för det fanns hemma.Kram Majka.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben