Citronkokt fisk

Serverar: 3 portioner

Serveras med fördel till pressad potatis!

Ingredienser

  • 1 paket fryst fisk (ex. hoki, torsk, sej)
  • 2 citroner, pressas
  • Såsen
  • 2 morötter, rivna
  • 1 bit rotseller, riven
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 dl mjölkfri crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisk i en tjockbottnad kastrull, häll över citronsaften. Kokas under lock tills fisken är klar (vit)
    2. Fräs de rivna morötterna med den rivna rotsellerin i lite olja. Tillsätt vatten, buljongtärning samt creme fraiche. Salta & peppra efter tycke och smak.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    Kaze 9 oktober 2008

    Gott snabbt och enkelt recept. bytte ut creme fraiche mot grekisk yoghurt vart jättebra. Rekomeneras

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben