Citronlax med bulgurtabouleh

Serverar: 4 portioner

Bulguren blir jättegod och ser mycket trevligare ut när man blandar den med lite grönsaker

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • 2 st morötter
  • 2 st röda paprikor
  • 200 g sockerärtor
  • 1 dl purjolök, hackad
  • 4 dl bulgur
  • 0,5 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk citronsaft
  • Rivet skal av citron
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka bulguren ihop med buljongtärningen tills den är klar. Skala och skär morötter och paprika i bitar, finhacka purjolöken. Koka morötterna Blanda grönsakerna och bulgur. Tillsätt citronsaft och rivet skal. Stek fisken och servera med tabuleh

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben