Serverar: 12 portioner
Fjärde Muffinsen gjordes samtidigt som den tredje. Jag gjorde en sats av smeten och delade i två skålar innan jag satte i smaktillsatserna. De olika toppingarna gjorde jag halva satsen av.
* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 12 stora muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Ställ åt sidan. * Vispa margarin och socker tills det är ordentligt blandat. Tillsätt ägg, filmjölk, rivet citronskal och citronsaft. Vispa jämnt. * Häll i mjölblandningen och rör till en slät smet. * Häll upp smetet i formarna och sätt in i ugnen i ungefär 20 minuter. Låt svalna. * Smält margarinet i en kastrull. Vispa ner florsockret till en jämn smet. * Vispa ner äggulorna, limeskalet och karamellfärgen och låt det bli varmt under omrörning. Detta gör att smeten sedan kommer stelna när den svalnar, eftersom äggulan koagulerar. * Garnera muffinsarna genom att doppa dem i smeten och snurra på dem tills den stelnat någorlunda. Dekorera med saltlakritsströssel!