Papadums med lime- och mangoyoghurtdip

Indiskt tunnbröd, klart för gräddning, finns på den asiatiska hyllan

Ingredienser

  • 2 paket papadums, Santa Maria (à 110 g)
  • LIME- OCH MANGOYOGHURT
  • 1 lime, rivet skal och saft
  • 5 dl matyoghurt (10 %)
  • 125 g mango chutney (ca 1¼ dl)
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Mixa yoghurt, chutney, limeskal och limesaft i en mixer. Smaka av med salt. Ställ kallt.
    2. Grädda papadumsen, två och två, på en tallrik i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), ca 2 min. Lägg dem undan för undan på galler.
    3. Servera papadumsen och dippen till välkomstdrinken.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ica86 28 april 2013

    Gott men inte till papadums hellre naan

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben