Citronsås till fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Tog vad jag hade hemma. Familjen blev nöjda. Tyckte själv att den blev riktigt bra.

Ingredienser

  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 dl grädde
  • 1 äggula
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Vispa ner mjölet i fiskbuljongen. Koka upp under omrörning. Späd om det behövs med lite extra buljong eller med lite mjölk.
    2. Tillsätt grädden och vispa i äggulan. Dra grytan av plattan. Tillsätt citronsaften och smaka av med saltet.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben