Citruslax på purjobädd

Serverar: 4 portioner

Snabbt, gott och enkelt!

Ingredienser

  • 4 portionsbitar lax á 125g
  • Smör
  • 1 purjolök
  • 2 dl Kelda Lovely Lemon
  • 1 dl grädde
  • Dill
  • Riven ost, gärna Västerbottenost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Klipp eller skär purjon och mjuka upp den i stekpanna med smör. Lägg den uppmjukade purjolöken i en ugnsfast form.
    2. Placera laxbitarna på purjolöksbädden. Salta och peppra.
    3. Blanda Kelda Lovely Lemon med grädde och klippt dill. Häll över laxbitarna. Strö över riven ost.
    4. Gratinera i ugn, 225° ca 20 minuter.
    5. Fler av mina recept hittar ni på min blogg: http://cayennesrecept.blogspot.com/

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben