En klassisk bjudrätt. Imponerande men ändå behändig och bra bjudmat som går att förbereda i god tid.
Ingredienser
700 g oxfilé, mittbiten
1 kg potatis, tunt skivade
Salt
Peppar
Rapsolja, till stekning
Vitlökssmör
75 g smör
3 vitlöksklyftor, pressad eller riven
2 msk finhackad persilja
10 droppar worcestershiresås
Salt
Peppar
Blev bjuden på den här maten till nyår, har gjort den själv två gånger sedan dess... Enkelt, men otroligt gott!! Riktig helglyx
En enkel rätt med den rätta smakupplevelsen :)
:-D
Fantastiskt gott!! Roligt att få känna sig som en riktigt duktig kock. Lite jobb med potatisen men inget som var svårt. Jag lagade detta som födelsedagsmoddag till sambon och hon blev mycket nöjd. Vi kommer garanterat att laga det här fler gånger. Toppbetyg ifrån oss. Tack för receptet Mvh Jocke