Con queso la chili

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Oöverträffat drinktilltugg och trevlig plockmat av ingredienser som man ofta har hemma. Och så kan man göra den precis så stark man själv vill.

Ingredienser

  • 1 paket nachos, majschips
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 bifftomat
  • 2 msk hackad jalapeño
  • 2 msk majsolja
  • 1 dl vitt vin
  • 3 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 150°. Förvärm majschipsen i några minuter.
    2. Skala och skiva löken. Skålla, skala och hacka tomaten. Stek löken och tomathacket lätt i olja. Tillsätt jalapeño och de pressade vitlöksklyftorna. Rör ner vinet och den rivna osten.
    3. Lägg nachos-chipsen på ett ugnssäkert fat. Klicka mixen på dem och låt ostmassan smälta i grillvärme. Servera genast

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben