Coupe à la Kerstin

Serverar: 3-4 portioner

Ännu ett recept från fibs hemmaböcker efterrätter

Ingredienser

  • 3 dl grädde 15 %
  • 1-2 msk socker
  • 3 bananer
  • saft av 1 apelsin
  • 2 gelatinblad
  • 2 msk hett vatten
  • Garnering
  • Tunna bananskivor
  • och apelsinskivor
  • Instruktioner

    1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten ett par timmar före serveringen. Krama upp gelantin och lös upp i hett vatten.
    2. Vispa samman alla ingredienserna till coupen till en slät massa. Häll banangrädden i portionsglas och låt rätten stå kallt ett par timmar före serveringen.
    3. Ganera rätten med ett par apelsinskivor och några bananskivor. Servera banancoupen iskall med några goda kakor.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Annika70 18 juli 2015

    Det heter gelatin. Inte gelantin.

    kekke46 18 juli 2015

    Ursäkta för stavfelet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben