Couscoussallad med rotfrukter

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Har börjat ätit lite nyttigare och ville komma på något gott men nyttigt till kycklingen!

Ingredienser

  • 2 dl couscous (gärna fullkorn)
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 1 dl vitkål
  • 1/3 purjolök
  • Instruktioner

    1. Skala och skär rotfrukterna i stavar, använd de rotfrukter som du tycker är godast. Lägg i en form och ringla över olja och salt, in i ugnen i 20-30 minuter på 200 grader.
    2. Tillaga couscousen enligt förpackningen och samtidigt finhacka vitkål och purjolök.
    3. När rotfrukterna är klara, blanda allting på ett serveringsfat och servera!

    Liknande recept

    4.7
    1 h 30 min
    4-6
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben