Crépes med champinion och surkål

Serverar: 1-4 portioner

Tid: 20 minuter

Fas II i Dukan diet

Ingredienser

  • Pannkaksmeten
  • 0.5 l mjölk
  • 1 msk maizena
  • 2 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Fyllning
  • 300 g champinioner
  • 300 g surkål
  • Kryddor
  • Till stekning
  • 3 msk havrekli
  • 1 ägg
  • 1 msk maizena
  • Instruktioner

    1. Stek först pannkakor. Hacka champinion, surkål och krydda allt. Stek i stekpanna utan fett. Fördela fyllningen på dom färdiga pannkakaor. Rulla ihop eller vik i trekant.
    2. Vispa ihop ägg, havrekli och maizena. Doppa crepsen i smeten på båda sidor och lägg i en varm stekpanna. stek några minuten på båda sidor och klart!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben