Serverar: 4 portioner
Tid: 50 minuter
Jag som tycker om både curry och kokosmjölk blev nöjd med det här receptet.
Tärna köttet i kuber. Hacka löken. Skala och tärna äpplet. Skär paprikorna i stora bitar. Fräs köttet i olja i en stekpanna. Tillsätt curry och lök. Fräs tills allt fått gyllene färg. Låt äpple och parika fräsa med några minuter. Blanda i mango chutney och kokosmjölk. Låt puttra under lock ca 30 - 40 minuter. Smaka av med salt. Servera med ris eller pasta och mango chutney. Smaklig spis..
Helt klart blev denna en bland favoriterna (med andra ord kanon gott)
Hej jag har smakat av din fläskgryta i dag och den var fantastiskt god. Du får en bild på den. Mvh Yngee
Hej! Jag serverade min man denna underbara gryta när han kom hem från en tripp till Orlando; han ÄLSKADE den, sa att jag måste spara detta recept, så nu har jag blivit medlem och sparat det. Grytan kommer att bli en klar favorit.
Mycket gott!!!
Jätte gott!! :)
Det tog lite tid mellan laddning o lagning, men nu är den lagad o avnjuten, Mmmm. Den var jättegod, tack ska du ha, o fem fina poäng i betyg.
supergott+++++++++++++++
supergott!!!!!!!!!!!!!! Recepten har jag sparat.
Tänker ha fläskfile i kväll så det passar bra. Låter mums
Det här har vi ätit idag och det var jättegott. Jag tog 2 äpplen och 1 lök idag bara för att det är äppeltider. Tack för en god måltid, den kommer på bordet fler gånger.
Bland det godaste jag ätit. Jättetack! Har gjort den hur många gånger som helst:) Testa och marinera fläskfilen i kokosmjölken innan för mer kokos smak.
Tack - det här var enkelt/snabbt och mycket uppskattat! (kokosmjölk, curry och mango chutney är en bra kombination).
Låter jättegott...det måste jag testa snart :)
Tummen ner inget gott alls.