Currydoftande kotlettrad

Serverar: 4 portioner

Servera gärna med ris och som tillbehör små skålar med mango chutney och jordnötter i, så var och en får ta det dom vill.

Ingredienser

  • 800 g benfri kotlettrad
  • Salt
  • Peppar
  • Curry
  • Sås
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 msk curry
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 3-4 bananer
  • Instruktioner

    1. Dela kotlettraden på längden. Bryn kotlettlängderna i en stekpanna, krydda med salt, peppar och curry. Låt eftersteka under lock på svag värme ca 15 minuter.
    2. Sås: Fräs lök tillsammans med curry i en gryta. Strö över mjöl och blanda i buljong och grädde. Koka upp såsen och lägg i de skivade bananerna. Låt koka några minuter.
    3. Skär kotlettraderna i ca 2 cm breda bitar och lägg upp på ett fat. Häll över såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben