Curryfisk med ärtor

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Hur enkel som helst och jättegod!

Ingredienser

  • 1 pkt fryst fiskblock
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde (visp eller matlagning)
  • 200 g frysta gröna ärtor
  • 3 msk curry
  • 1 msk socker
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Lägg de otinade alt. tinade fiskblocken i en osmord ugnsfast form. Salta och peppra fisken efter smak. Strö över ärtorna på fisken. Om så önskas kan mängden ärtor ökas eller minskas. Blanda grädde, crème fraiche, curry och socker i en skål. Även där kan mängden curry ändras efter smak. Häll blandningen över fisken och ärtorna och ställ in formen mitt i ugnen 225 grader. Grädda i ca. 30 minuter eller tills det fått fin färg och fisken är klar. Servera med ris och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben