Curryfrästa kycklingfiléer med tacochips

Serverar: 4 portioner

Curryfrästa kycklingfiléer med tacochips

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 msk curry
  • 2 msk flytande margarin
  • 1 msk kokos
  • Salt
  • Peppar
  • Färsk koriander
  • Sås
  • 2 dl filmjölk
  • 1 msk sambal
  • Tillbehör
  • Tacochips/skal
  • Banan
  • Mango eller papaya
  • Sallad
  • Tomater
  • Gurka
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar. Hacka löken. Fräs det i flytande margarin tillsammans med curry. Krydda med salt och peppar. Strö ner koriandern och strö över kokos.
    2. Rör ihop filmjölk och sambal. Servera med tacochips eller -skal och tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben