Serverar: 4-5 portioner
Tid: 30 minuter
En härligt doftande kycklinggryta som alltid är omtyckt, servera den gärna med jasmineris och en fräsch sallad.
Skär kycklingen i tärningar, hetta upp olja i en stekpanna, fräs currypulvret däri. Lägg sedan i kycklingen, gärna i omgångar så att det inte blir för mycket i stekpannan. Lägg över den stekta kycklingen i en gryta. Skär lök, paprika och äpplen i tärningar och stek. Lägg det i grytan tillsammans med kycklingen. Häll på mjölken eller gräddmjölken i grytan. Krydda med pressad vitlök, salt, peppar och currypasta. Låt puttra i 20 min. Lägg i jordnötterna strax innan servering.
Vardagsmat
Då är vi tillbaks i vardagen igen. För många innebär det stress och...
Recepttävlingen avgjord!
Margareta Schildt-Landgren har bland de inkomna bidragen korat tre vin...