En god kombination som passar bra ihop och är mycket lätt att göra.
Ingredienser
Valfri filéad fisk, ca 500 g
1-2 dl vetemjöl
1 dl ströbröd
1-2 msk curry
Salt
Peppar
2 uppvispade ägg
Smör
Instruktioner
Vispa upp äggen. Blanda mjöl, ströbröd och kryddorna i en bunke där fisken får plats att paneras i.
Doppa fisken i ägget och sedan i paneringsblandningen och stek i smör och servera med antingen ris eller potatis och gärna en currybaserad kall sås till.
Curry panerad fisk jätte gott
kan varmt rekommederas
kommer att göra flera gånger
tack för receptet anders
monica
mammis20 september 2011
Smakade supergott..barnen var också helförtjusta, som ibland tycker att jag lagar alldeles för mycket "ny" mat..men fiskarna slank ned med god aptit..5 friska stjärnor
Curry panerad fisk jätte gott kan varmt rekommederas kommer att göra flera gånger tack för receptet anders monica
Smakade supergott..barnen var också helförtjusta, som ibland tycker att jag lagar alldeles för mycket "ny" mat..men fiskarna slank ned med god aptit..5 friska stjärnor