Currypanerad fisk

Serverar: 1-3 portioner

Tid: 20 minuter

En god kombination som passar bra ihop och är mycket lätt att göra.

Ingredienser

  • Valfri filéad fisk, ca 500 g
  • 1-2 dl vetemjöl
  • 1 dl ströbröd
  • 1-2 msk curry
  • Salt
  • Peppar
  • 2 uppvispade ägg
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Vispa upp äggen. Blanda mjöl, ströbröd och kryddorna i en bunke där fisken får plats att paneras i.
    2. Doppa fisken i ägget och sedan i paneringsblandningen och stek i smör och servera med antingen ris eller potatis och gärna en currybaserad kall sås till.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    monicadanell 18 februari 2009

    Curry panerad fisk jätte gott kan varmt rekommederas kommer att göra flera gånger tack för receptet anders monica

    mammis 20 september 2011

    Smakade supergott..barnen var också helförtjusta, som ibland tycker att jag lagar alldeles för mycket "ny" mat..men fiskarna slank ned med god aptit..5 friska stjärnor

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben