Currystekt noisette

Serverar: 2 portioner

Currystekt noisette blir en riktig festmåltid.

Ingredienser

  • 2 bitar Deli Piggham noisette eller skivad benfri kotlettrad, ca 2 cm tjocka skivor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 2 tsk matfett
  • 1 tsk curry
  • 2 dl Kelda Lagalätt eller liknande
  • 2 msk vitt vin
  • Till servering
  • Kokt ris
  • Mango chutney
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Torka av köttet med hushållspapper. Salta och peppra köttet.
    2. Bryn köttet i matfett, ca 3 minuter per sida. Strö över curry och häll lagalätt och vitt vin i stekpannan. Rör om såsen och låt köttet sjuda i såsen ca 2 minuter.
    3. Servera med kokt ris, mango chutney och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben