Skomakarlåda
Serverar:
4 portioner
...klassisk svensk husmanskost.
Ingredienser
600 g Scan Piggham Deli Noisetter eller ryggbiff
1 pkt Scan Piggham Bacon 140 g
20 cm purjolök strimlad
150 g färska champinjoner
1-2 msk balsamvinäger
Instruktioner
Strimla baconet och fräs det med purjolök och svamp i en stekpanna. Håll bacon-svampfräset varmt.
Stek noisetterna i matfett 3-4 minuter på varje sida. Lyft ur dem och vispa ur pannan med lite vatten och vinäger till en sky.
Servera noisetterna med potatismos, bacon-svampfräset och skyn.
Liknande recept
Dansk skomakarlåda
4.7
2 h 30 min
6
5
Saras skomakarlåda med rotfruktskross, lök och bacon
4
Skomakarlåda
45 min
4
Skomakarlåda på fisk
4
Skomakarlåda med pasta
Skomakarlåda
2
Skomakarlåda om hösten
4
Skomakarlåda
2.5
2
Ullas Skomakarlåda
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!