Skomakarlåda

Serverar: 4 portioner

...klassisk svensk husmanskost.

Ingredienser

  • 600 g Scan Piggham Deli Noisetter eller ryggbiff
  • 1 pkt Scan Piggham Bacon 140 g
  • 20 cm purjolök strimlad
  • 150 g färska champinjoner
  • 1-2 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    1. Strimla baconet och fräs det med purjolök och svamp i en stekpanna. Håll bacon-svampfräset varmt.
    2. Stek noisetterna i matfett 3-4 minuter på varje sida. Lyft ur dem och vispa ur pannan med lite vatten och vinäger till en sky.
    3. Servera noisetterna med potatismos, bacon-svampfräset och skyn.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben