Skomakarlåda med pasta

Servera med kött, bacon och svamp. Toppa med halverade tomater och en örtkrydds kvist.

Ingredienser

  • 1 pkt, 140 g bacon
  • 200 g färska champinjoner
  • 500 g lövbiff
  • 1 klick Norrmejerier Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 4 portioner spagetti
  • 5 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 1 ask 250 g cocktailtomater
  • Färsk basilika eller annan örtkrydda
  • Instruktioner

    1. Klipp eller strimla bacon. Skiva champinjonerna. Strimla köttet. Fräs alltsammans i stekpanna tills det fått fin färg.
    2. Krydda med salt och peppar.
    3. Koka under tiden pastan, häll av vattnet och blanda ned pastagrädde.
    4. Hetta upp pastan.
    5. Servera med kött, bacon och svamp. Toppa med halverade tomater och en örtkrydds kvist.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben