Skomakarlåda

Serverar: 2 portioner

gott och enkelt

Ingredienser

  • 2 port potatismos
  • 2 skivor oxfile el ryggbiff, á 100 gr
  • 1 tsk smör
  • salt,peppar
  • 100 gr rökt skinka el bacon
  • 1/2 dl finhackad gräslök
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    Börja med potatismoset.Bryn fileskivorna i smör i en stekpanna,ca 2 min/sida.Salta och peppra.Ta upp köttet.Skär skinkan el bacon i tärningar.Smörj en ugnssäker form.Lägg potatismoset i botten och fileskivorna ovapå.Tillsätt skinkan el bacon, och den finhackade gräslöken.Gratinera det hela 10-15 min i 250 gr varm ugn.1 tomat per person värms samtidigt i ugnen.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben