Dan Strandqvist heta marinad
Serverar:
4-6 portioner
En stark marinad för kött.
Ingredienser
1 finhackad chili eller 1 tsk Tabasco
1 vitlöksklyfta
1 tsk riven ingefära
4 msk rödvin
1 tsk soja
2 msk ljus fransk senap
1 tsk salt
Instruktioner
Finhacka chili eller häll tabasco i en bunke med lock. Pressa i vitlök och lägg i ingefära. Häll på rödvin, soja och klicka i senap.
Rör om ordentligt så att allt blandas väl. Smaka av med salt
Låt marinaden stå minst 1 timma och dra innan du lägger i köttet.
Liknande recept
Heta kräftstjärtar
3.9
15 min
4
3
Heta chilibiffar med quinoa och broccoli
4.5
2
2
Heta kycklingklubbor med sås
3.7
40 min
4
2
Svärmors Heta Taco Paj
4.8
1 h
4-5
11
Heta räkor nr 1
5
4
Gratinerade heta räkor
5
10 min
4
1
Mellans heta kyckling
4
4
2
Marinad med ingefära till grillat
6-8
1
Heta curryräkor med ljuvlig sås
5
15 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!