Dansk remouladsås

Serverar: 4 portioner

God till fisk

Ingredienser

  • 2 dl majonnäs
  • 1/2 msk ljus, fransk senap
  • 1 tsk curry
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 tsk söndersmulad dragon
  • 2 msk finhackad ättiksgurka
  • 1 msk finhackad kapris
  • Instruktioner

    klicka ner majonnäsen i en bunke. Blanda ner senap och curry och rör om. Finhacka persilja, smula sönder torkad dragon alternativt finhacka färsk dragon och hacka även ner ättiksgurka och kapris. Blanda ner allt i majonnäsen och förvara remouladsåsen i kylen till dess den ska serveras.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben